Lär känna oss bättre

Om oss

Vi erbjuder trädgårdar som passar alla

Vi är ett företag med lång erfarenhet av trädgårdsarbeten och fastighetsservice och arbetar i Strömstads omnejd med allt från privata trädgårdar (underhåll och nyplanering) till de flesta servicearbeten i offentlig sektor för föreningar och fastighetsägare.

Trädgårdshjälp & Fastighetsservice i Strömstad ägs och drivs av Mohamad Tarhini som brinner för vackra trädgårdsmiljöer och att tillsammans med dig arbeta fram din drömträdgård. Mohamad började 2009 på cykel med några få verktyg men har idag allt från spadar till sop- och grävmaskiner, även för uthyrning, och ett stort kontaktnät av duktiga trädgårdsmästare, -arbetare och -designers.

Vi nöjer oss inte med livlösa trädgårdar

Vi arbetar omsorgsfullt med varje projekt vi tar oss an och ser till att du är helt nöjd med resultatet, varje gång. Vi erbjuder även rådgivning hur du kan underhålla din trädgård för bästa sätt om du har intresset och viljan att göra det själv. Annars hjälper vi dig såklart även med det.

Alla kunder vi jobbat med är väldigt nöjda med sina trädgårdar, oavsett om det rör sig om en enklare gräsklippning eller större projekt som helt gör om och sätter liv i ytorna runt huset. Vi kommer gärna med förslag på saker du kan göra och förbättra i din trädgård för att göra uterummet till en plats av njutning. Vi brinner för att just din trädgård ska vara sådär iögonfallande vacker som man oftast bara drömmer om.

Tveka inte att kontakta oss för mer information!

Kontakt

Kontakta oss för gratis offertbesök

Vi har lösningen och verktygen för dina trädgårdsprojekt, stora som små

Gå till offert