Högkvalitativa trädgårdslösningar

Våra tjänster

Gräs

Vi utför alla typer av gräsklippning, -trimning och rensning av ogräs mm. Vi kan även hjälpa dig lägga ny gräsmatta. Se mer detaljer nedan.

Gräsklippning

En välskött gräsmatta får syre och mår som bäst om den klipps med jämna mellanrum. Vi klipper alltid gräsmattan till den längd som är bäst för just ditt gräs och använder både små och stora gräsklippare beroende på ytan som ska klippas.

Anläggning

Oavsett om du vill lappa igen, lägga om delar eller så en helt ny gräsmatta så hjälper vi dig genom hela processen. Förarbetet är viktigt, jorden måste trädas och rensas från ogräs innan man grundgödslar och sår.

Bevattning

Bevattning kan vara allt från att vattna med trädgårdsslangen till helt automatiska system under mark. Möjligheterna är nästan oändliga. Men en slät och fin, grön gräsmatta börjar med att vattna den med jämna mellanrum.

Trädgårdsdesign

Inga trädgårdsprojekt är för stora. Bara fantasin sätter gränser. Vi samarbetar med duktiga planerare och tar in hjälp från erfarna trädgårdsmästare för de lite större jobben.

Planering & ritningar

Alla projekt börjar med idé och en dröm. Du berättar vad dina tankar med trädgården är och vi ser till att hitta en optimal lösning för er drömträdgård. Vi börjar med en grov skiss/planritning. Vill ni sedan att vi utför själva arbetet bestämmer vi ett startdatum.

Stenarbeten

Ett bra sätt att ge lite liv åt större, tomma ytor är t.ex. att skapa olika nivåer med stenmurar, anlägga en uteplats med stenplattor eller kanske till och med en uppfart. Vi har kunskapen och hjälper dig gärna att anlägga stenytor, entréer, uppfarter och trädgårdsmurar.

Dammar

Finns det oanvänd mark på tomten kanske det finns plats för en damm? Det kan vara en väldigt trevlig plats där växter kan frodas och skapa en fridfull stämning tillsammans med stenformationer. Ingreppet är ofta mindre än vad man tror.

Gångar/Stenläggning

En uppfart för bilen och en gång av sten mellan tomtgränsen och entrén eller kanske till och med en entréyta i sten är alla bra exempel på design som ger en kontrast mot trädgårdens annars ganska gröna toner.

Modifieringar/Features

Vi tar oss an alla trädgårdsprojekt, stora som små. De större projekten kan innefatta utgrävningar eller förflyttningar, återställning av mark, fälla träd etc.

Ombyggnad/Maskiner

Vi har grävmaskiner i vår maskinpark och kan hjälpa till med diverse utgrävningar och ombyggnationer, även om det bara är en del av ett större, separat projekt (t.ex. poolbygge). Kontakta oss för frågor om just ditt projekt. Vi hyr även ut vår utrustning, allt från spadar till traktorer.

Allmän trädgårdsskötsel

Alla mår bra av en grön och välmående trädgård. Vi hjälper er trädgård eller närmiljö att blomstra och frodas så att ni kan fokusera på annat och njuta av en rogivande omgivning.

Trimning/Röjning

Vi trimmar gräskanter, röjer sly, fäller träd, rensar ogräs och allt där emellan. Oftast krävs inte så mycket för att få en redan välfungerande trädgård att behålla den där fräscha lystern. Lite omvårdnat och trimning kan vara det enda som behövs. Under vinterhalvåret plogar vi och skottar snö på uppfarter, gångar och parkeringar.

Klippning/Beskärning

Ansa och trimma buskar och häckar görs på väldigt olika sätt beroende på vilken buske som ska beskäras. Vissa buskar beskärs på våren, andra på hösten. Vissa klipps långt ner (föryngring) och andra toppas bara av. Kontakta oss för rådgivning!

Plantering

Vi har erfarenhet sedan 2009 av trädgårdar och de arbeten det medför. Med en genomtänkt trädgårdsdesign och smart planering blir trädgården både lättskött, vacker & funktionell. Vår erfarenhet sträcker sig från privata och offentliga trädgårdar, rabatter och utemiljö till bostadsrättföreningar samt innergårdar.

Kontakta oss för gratis offertbesök

Vi har lösningen och verktygen för dina trädgårdsprojekt, stora som små

Gå till offert